Afdrukken

INFORMATIE OVER BEVEILIGING/PRIVACY

GS Agri, eigenaar van de via de website van het bedrijf http://www.torriola.com verzamelde gegevens, behandelt uw persoonlijke gegevens zeer vertrouwelijk. Gegevens verkregen bij verzoeken tot informatie, beschikbaarheid of reserveringen, om zo in staat te zijn om een professionele en efficiënte service te bieden, worden niet doorgespeeld aan derden, behalve aan onze professionele consultants die werken binnen de bedrijfsvoering, maar ze worden uitsluitend gebruikt met het doel het voltooien van boekingen en het geven van commerciële informatie over Agriturismo La Torriola.

Overeenstemmend met de Europese wetgeving houdt Agriturismo La Torriola zich aan een strakke beveiligingsprocedure bij de verwerking van persoonsgegevens, om zo onjuist gebruik veroorzaakt door eventuele toegang van onbevoegden te voorkomen.

NAVIGATIEGEGEVENS

De computersystemen en software procedures gebruikt om deze website te laten functioneren verwerven, tijdens hun normale werking, een aantal persoonlijke gegevens waarvan de transmissie impliciet is in de communicatieprotocollen van het internet.

Deze informatie wordt niet verzameld om te worden geassocieerd met geïdentificeerde, maar door hun aard kunnen, door middel van verwerking en associatie met de gegevens van derden, gebruikers worden geïdentificeerd.

Deze categorie gegevens bevat IP-adressen of domeinnamen van de computers die worden gebruikt door gebruikers die verbinding maken met de site, adressen in URI (Uniform Resource Identifier) vorm van de gevraagde middelen, het tijdstip van het verzoek, de methode die wordt gebruikt om het verzoek in te dienen bij de server, de grootte van het bestand verkregen als antwoord, de numerieke code die de status van het antwoord van de server (succesvol, fout, enz..) aangeeft en andere parameters met betrekking tot het besturingssysteem en de computeromgeving.

Deze gegevens worden alleen gebruikt om anonieme statistieken over gebruik van de site te verkrijgen en om de juiste werking te controleren. De gegevens kunnen worden gebruikt om verantwoordelijkheid vast te stellen in geval van hypothetische computer misdaden tegen de site.

 

offertebanner

BANNEROFFERTE

telefono

offerte -olandese

BANNEROFFERTE du

footer

HOME  | NUTTIGE INFORMATIE  ALGEMENE VOORWAARDEN |CONTACT

Follow Us :

  La Torriola - Pian di San Martino - Todi - Perugia - Tel +39 333 4950860 - Email: torriola@libero.it - Btw-nummer 02651420545